EPM laadpalen

Wij maken elektrisch laden snel, simpel en veilig

Bij EPM zorgen we dat laadpalen simpel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Alles draait om veilige en betrouwbare aansluitingen. We zijn hiervoor aangesloten bij EVBox, internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen. Onder andere bedrijven, ondernemers, gemeenten, projectontwikkelaars, leasemaatschappijen en particulieren kloppen bij ons aan voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Elektrische laadoplossingen voor kantoren

Wilt u duurzaam transport voor uw medewerkers en klanten faciliteren? We verzorgen de installatie en het totale beheer van de laadpalen. Een veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op andere faciliteiten die stroom verbruiken. Met behulp van persoonlijke laadpassen en een abonnement op het EVBox online beheerssysteem kunt u alle laadsessies van werknemers eenvoudig beheren en verrekenen. Zo kunnen abonnementen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan MultiTankcard.

Elektrische laadoplossingen voor retail en horeca

Vanaf nu kunnen uw gasten en klanten altijd hun elektrische auto bij u opladen. Wij verzorgen de installatie en het beheer. U heeft zelf de controle over de laadtarieven, en kunt zelfs een eigen verdienmodel inrichten. Uiteraard zorgen we ook hier voor een veilige en efficiënte werking van de laadsessies, zonder uw bedrijfsprocessen te verstoren.

Elektrische laadoplossingen voor vastgoed en parkeerbeheer

Veel gemeenten en projectontwikkelaars kiezen heel bewust voor elektrisch vervoer. Bij EPM helpen we om dit te realiseren. Dankzij instelbare laadtarieven en veelzijdige dienstverlening kunnen de laadpalen moeiteloos worden toegevoegd aan elke parkeerfaciliteit. Voordelen? U heeft volledige controle over spitsuren en piekverbruik, en u kunt uw eigen verdienmodel inrichten.

Fleetbeheer: elektrisch laden stimuleren

Wilt u als leasemaatschappij de overstap naar elektrisch vervoer stimuleren? Wij ondersteunen en ontzorgen u bij het inrichten en plaatsen van alle soorten laadpalen bij (lease)rijders thuis. De laadsessies zijn simpel te beheren met behulp van persoonlijke laadpassen. Het EVBox online beheersysteem staat garant voor de automatische verrekening van alle laadkosten.

Bij EPM maken we elektrisch laden snel, simpel en veilig. Heeft u vragen en wilt u meer informatie? Neem dan vooral contact met ons op.