Elektroinstallaties totaalinstallateur

Volledige coördinatie elektrotechniek projecten: alles in één hand

Omdat veel mensen werken aan de totstandkoming van een gebouw, is een goede coördinatie heel belangrijk. EPM houdt die coördinatie in eigen hand. U heeft als opdrachtgever maar één aanspreekpunt voor alle elektrotechnische installaties, toegangscontrole, CCTV, inbraak- en brandbeveiliging, zorgtechnologie, telefonie, ICT netwerken en domotica . Na de oplevering staat onze 24 uursservice voor u klaar. Ook bieden we all-in, op maat gemaakte, onderhoudsovereenkomsten.

Vaste en vakbekwame projectteams

EPM werkt met vaste projectteams.  Deze teams bestaan uit professionals die goed op elkaar zijn ingespeeld. Bovendien worden ze voortdurend bijgeschoold. Ze beheersen hun vak dan ook uitstekend. Opdrachtgevers merken dat meteen tijdens de ontwerpfase van een project  en aan de kwaliteit van het eindproduct.

In één keer goed

EPM heeft alle technieken onder één dak. We denken en kijken vooruit en vanuit dat oogpunt kunnen we u prima en toekomstgericht adviseren. Zodat u later niet nóg eens aan de slag hoeft. Daarnaast roepen de vele wettelijke voorschriften waarschijnlijk vragen bij u op. Wat is er nu precies verplicht? EPM heeft het antwoord op die vragen.

Recente referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties