Heb je verstand van beveiliging en wil je vooruit?

Goed personeel is moeilijk te vinden. Toch zijn we er bij EPM van overtuigd dat er medewerkers zijn die uitstekend bij ons passen. Als betrouwbare en betrokken totaalinstallateur zijn we op zoek naar mensen met een vooruitstrevend karakter. Heb je verstand van beveiliging en wil je heel graag doorgroeien? Dan hebben we momenteel een mooie vacature!

Servicemonteur beveiliging (40 uur)

Wat zoeken wij?

Als servicemonteur beveiliging bij EPM voer je het periodiek onderhoud uit zodat onze beveiligingssystemen bij onze klanten goed blijven werken. Je verhelpt storingen, adviseert klanten en werkt samen met je collega’s voor het beste eindresultaat. Je wordt o.a. voorzien van een bedrijfswagen, laptop, tablet en smartphone.

Verder zijn onderstaande voorwaarden van toepassing op deze functie.

  • Gedreven medewerkers staan aan de basis van je eigen en ons succes;
  • Het spreekt voor zich dat je bij ons verstand hebt van beveiliging installaties;
  • Ervaring is belangrijk, maar je karakter is voor ons minstens zo belangrijk. We zijn daarom op zoek naar mensen die graag bijleren en willen doorgroeien;
  • MBO niveau 4 in de techniek is een pré;
  • Je bent in bezit van Rijbewijs B.

 

Wat er voor jou bij EPM te halen valt?

Een veelzijdige baan waarin je al je energie kwijt kunt. Ons motto: ‘waar een wil is, is een weg’. Als jij de juiste motivatie toont, dan krijg je van ons intensieve begeleiding en leiden we je op de best mogelijke manier op. Je krijgt bovendien alle ruimte om je in je functie te ontwikkelen en naar eigen inzicht te schakelen. EPM leunt sterk op collegialiteit. Je bent dus duidelijk onderdeel van een team en werkt graag met elkaar samen. De lijnen zijn kort. Allemaal willen we op een sociale manier professioneel vooruit.

Heel even over EPM

We bestaan 60 jaar en houden ons bezig met alle elementen van elektrotechniek. De projecten en onderhoudscontracten zijn gevarieerd en er is werk genoeg. We zijn betrokken en betrouwbaar. Daarbij maken we volop gebruik van onze ervaring en bieden onze klanten steeds betere en slimmere installatietechnische oplossingen.
Meer informatie vind je op www.epm.nl

Kennismaken?   

Ben je op zoek naar een functie waarin je volop kunt groeien? Neem dan contact op met Maurice Stassen via 043 364 2823 of mail naar info@epm.nl