Elektroinstallaties totaalinstallateur

Alles in één hand

EPM werkt met veel partijen samen aan de totstandkoming van een gebouw, complex of winkel. Een goede coördinatie is hierbij zeer belangrijk. EPM houdt dit graag in eigen hand. We zorgen dat je als opdrachtgever één aanspreekpunt hebt voor alle elektrotechnische installaties, inbraak– en – brandmeldsystemen, toegangscontrole, CCTV, zorgtechnologie, telefonie, ICT-netwerken en domotica.

Na de oplevering staat onze  24-uursservice voor je klaar. Voor de continuïteit hiervan bieden we all-in én op maat gemaakte onderhoudsovereenkomsten.

Vaste en vakbekwame projectteams

EPM werkt met vaste projectteams. Deze teams bestaan uit professionals, die goed op elkaar zijn ingespeeld. Bovendien worden ze voortdurend bijgeschoold. Ze beheersen hun vak uitstekend. Dit is merkbaar vanaf het begin van het project tot en met de oplevering. De betrokkenheid is groot. Jouw vraag is onze uitdaging: wij lossen alle vragen voor je op én zorgen voor de meest innovatieve en duurzame installaties.

In één keer goed

EPM heeft alle technieken onder één dak. We denken en kijken vooruit, zodat we toekomstgericht kunnen adviseren. Zo hoef je later niet nóg eens aan de slag. Onze overtuiging? Nu investeren in tijd resulteert in een effectieve win-winoplossing . Daarnaast roepen de vele wettelijke voorschriften waarschijnlijk vragen bij je op. Wat is er nu precies verplicht? EPM geeft antwoord op al je vragen.

Recente referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties