Elektroinstallaties in nieuwbouw

EPM heeft ervaring in renovatie van bestaande bouw. Expertise, hoge kwaliteit en betrokkenheid is gegarandeerd. Toegevoegde waarde leveren vinden wij bij renovatieprojecten van wezenlijk belang. Achteraf aanpassingen nodig of advies? Ook dan gaan we graag het gesprek aan. Tenslotte zorgen wij ook voor de juiste nazorg en service die je mag verwachten.

Bij renovatie van bestaande bouw houden wij ons bezig met het ontwerpen, installeren en renoveren van elektrotechnische installaties in de ruimste zin van het woord. Of dit nu woningbouw of utiliteitsbouw betreft: onze vakmensen weten er raad mee.

Bij renovatie van bestaande bouw is goede communicatie, realisatie en uitvoering van wezenlijk belang. Door onze jarenlange ervaring in het renoveren van bestaande complexen, weten wij wat er speelt. Onze vakmensen begeleiden het gehele renovatieproject en garanderen puur vakmanschap. Een vast aanspreekpunt gedurende het project maakt ons werk persoonlijk.

Ervaren partner in renovatieprojecten van bestaande bouw

  • Wij leveren een uniek totaalbeeld, zonder verrassingen achteraf.
  • Transparantie in werkzaamheden en in communicatie.
  • Betrokkenheid bij uitvoering van het project.
  • Door ervaring een gegarandeerd volume dat wij aankunnen.

 

Renovatieprojecten voor aannemers, woningstichtingen en VvE’s

In hoofdzaak voeren wij renovatieprojecten uit voor aannemers. In een enkel geval doen ook rechtstreeks VvE’s of woningstichtingen een beroep op onze expertise. Ook dan staan we uiteraard voor je klaar!

Bij renovatieprojecten van bestaande bouw garanderen we een positief rendement, afgezet tegen de uitgevoerde werkzaamheden. Dat is waar je het voor doet. Kies je voor EPM, dan kies je voor: heldere prijzen, eerlijke afspraken en afgebakende werkzaamheden. Je staat niet voor verrassingen achteraf!

Na het voltooien van een renovatieproject geniet je van aangepaste en gerenoveerde installaties, die tevens voldoen aan de huidige wet- en regelgeving.

Meer weten? Neem contact op met onze vakmensen.

Nieuws over elektrotechniek

Lees alle artikelen

Referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties