Brandmeldinstallaties en systemen

Een brandmeldsysteem redt levens en kan belangrijke eigendommen en/of cruciale bedrijfsinformatie beschermen. Een brandmeldsysteem geeft een gevoel van veiligheid voor de gebruikers. De techniek is bekend en betrouwbaar.

Voor jou als klant is er één belangrijk keuzecriterium: samenwerken met een goed gecertificeerd bedrijf, dat voldoet aan alle wettelijke voorwaarden en eisen. De installateur moet weten waar hij over praat en moet voldoen aan de zware opleidings- en certificeringseisen. EPM voldoet aan deze strenge eisen.

We zorgen zelf voor een PvE (Programma  van Eisen) en een ontwerp op basis waarvan jij een gebruiksvergunning kunt aanvragen. Onze  vakmensen leggen het brandmeldsysteem aan en zorgen voor het certificaat ná oplevering. Dit regelen we al dan niet in combinatie met een inspectie door een onafhankelijk gecertificeerd instituut. Uiteraard staan wij ook na oplevering met onze onderhoudsafdeling klaar om jou te ontzorgen en te garanderen dat alle systemen foutloos functioneren.

Recente referenties beveiliging

Bekijk alle referenties