Service en onderhoud zonnepanelen

PV of zonnestroominstallaties zetten zonlicht om in elektriciteit. Zo kun je bijvoorbeeld zelfvoorzienend worden, of je steentje bijdragen aan een beter milieu. Door te investeren in een zonnestroominstallatie verdien je na de terugverdientijd zelfs geld!

Wat doen PV of zonnestroominstallaties?

PV (fotovoltaïsche cellen) of zonnestroomstallaties zetten zonlicht om in elektriciteit. Deze installaties maken duurzame energieopwekking mogelijk. Zonnepaneel installaties zijn zowel geschikt voor particulieren als zakelijk.

Zonnepanelen plaatsen

Een zonnestroominstallatie kan bijna altijd worden aangevraagd. Van bestaande tot nieuwbouw, tot het vullen van openruimtes. Tenslotte zelfs velden (veldopstelling) tot aan leegstaande daken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

SCIOS Scope 12 inspectie voor zonnestroominstallaties

De aanleg van zonnestroominstallaties verzorgen wij binnen projectwerk. Denk hierbij ook aansluitend aan de SCIOS Scope 12 inspectie voor certificering van zonnepanelen. Zodat je preventief richting jouw verzekering een goedgekeurde installatie kan tonen, doormiddel van een certificaat.

Zonnestroominstallaties op aanvraag

Wij maken zonnestroominstallaties op aanvraag. Bij de aanschaf van zonnepanelen bemiddelen wij graag, voor een scherpe prijs. Dit doen wij in nauwe samenwerking met vaste onderaannemers.

Passende aanbieding op maat

Op basis van enkele indicatoren, maken wij een passende aanbieding. De prijs van een zonnepaneel installaties is bijvoorbeeld afhankelijk van de ligging van zonnepanelen, soort dak en afstand tot naar de omvormer.

Bij particuliere aanvragen werken wij samen met een van onze partners: New Energy Systems of Leudal B.V.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden? Neem direct contact met ons op.

Nieuws over elektrotechniek

Lees alle artikelen

Referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties