Service en onderhoud LED installaties

Onze 24/7 storingsdienst is exclusief voor klanten van EPM. Onze elektrotechnische- en beveiligingsmonteurs komen ter plaatse bij een urgente melding. Bijvoorbeeld een stroomstoring of storing aan brandmeldinstallatie. In de regel pakken we storingen urgent en op korte termijn op.

Onze storingsdienst (wachtdienst) na kantooruren bestaat uit elektro- en beveiligingsmonteurs. Er is te allen tijde een achterwacht en een projectleider beschikbaar voor ondersteuning. Indien er opschaling nodig is, wordt dit geregeld.

Na kantoortijd een vast aanspreekpunt

Maak je gebruik van onze 24/7 storingsdienst, heb je ook na kantoortijd een aanspreekpunt als storingen of calamiteiten zich voordoen. Wij zorgen voor service en hulp en losse het probleem op. Of we zorgen voor een andere (tijdelijke) oplossing.

Tijdens reguliere kantoortijden worden storingen aangenomen door onze eigen medewerkers. Na kantoortijd wordt je verbinding doorgestuurd naar een meldkamer. Deze neemt jouw storing in behandeling. Daarna neemt een van onze professionals contact op voor de afhandeling.

Met onze 24/7 storingsdienst zorgen wij voor continuïteit van (bedrijfs)processen. We implementeren een noodoplossing en stellen elektrotechnische installaties veilig, zodat kritische bedrijfsprocessen doorgang vinden.

Ook gebruik maken van onze 24/7 storingsdienst? Informeer naar de mogelijkheden!

Referenties service & onderhoud

Bekijk alle referenties