Elektrotechnisch installatieinstallateur EPM

EPM is een ervaren en betrouwbare totaalinstallateur. We zijn actief in de verschillende bouwsectoren en werken mee aan de totstandkoming van utiliteitsgebouwen, bouwmarkten, kleine en grote wooncomplexen maar ook complexe installaties in de zorg. EPM is innovatief, vooruitstrevend en uitstekend gefaciliteerd om werkzaamheden geheel zelfstandig uit te voeren. Zo werken wij binnen het BIM-model en kunnen onze ontwerpers 3D-tekenen. Daarnaast werken wij nauw samen met gerenommeerde partners die technische installaties verzorgen op het gebied van water, klimaatbeheersing en datacommunicatie.

EPM onderneemt klimaatneutraal

Wij werken vanuit een energiezuinig pand in Maastricht. LED-verlichting, slimme e-installaties en zonnepanelen die onze elektrische auto’s van energie voorzien, dragen tijdens ons werk bij aan het verminderen van de CO2-uitstoot. Onder andere op grond van deze eigen ervaring kunnen onze adviseurs ook een perfect en duurzaam advies geven.

Betrokken en ervaren totaalinstallateur

Dat wij een totaalinstallateur zijn, betekent dat wij een compleet dienstenpakket bieden: van advies en ontwerp tot installatie, onderhoud en beheer op de lange termijn. Wij ontzorgen, en blijven ook na de installatie betrokken. Daar kun je als klant de vruchten van plukken: want hoe beter wij installaties monitoren, hoe gerichter wij het beheer ervan kunnen inrichten. En met gedegen onderhoud en beheer voorkom je uitval, waarmee je veel geld spaart.

De combinatie van ruim 55 jaar ervaring, sterke betrokkenheid, de juiste schaalgrootte en geïntegreerde dienstverlening maakt ons onderscheidend in de markt en geeft ons bedrijf een unieke positie in de regio Zuidoost-Nederland