Verlichting

Wij adviseren over duurzame LED verlichtingsoplossingen. Daarnaast zorgen we voor vakkundige installatie. Als partner van Signify zorgen wij dat duurzame verlichtingsoplossingen binnen handbereik zijn.

Uitvoering van projecten

Ook bij het aanbieden van verlichtingsoplossingen en de uitvoering daarvan, staat goed contact en transparantie voorop. Wij vinden het belangrijk om te zoeken naar een gezamenlijke connectie en samenwerking. We maken waar wat we beloven. Een can-do mentaliteit staat voorop. Niet alleen omdat de verlichtingsindustrie een enerverende markt is. Ook omdat dit staat voor wat wij als EPM te bieden hebben.

Duurzame lichtplannen voor de toekomst

Wij bieden duurzame lichtplannen aan, met de focus op energiezuinige verlichting. LED’s (light emitting diodes) zijn hierin de toekomst. Lage kosten en hoog rendement zijn met onze duurzame lichtplannen gegarandeerd.

Wij realiseren nieuwe verlichtingsoplossingen

Wij voeren deze werkzaamheden uit voor een diversiteit aan gebruikers. De meeste verlichtingsprojecten worden in de utiliteitsgebouwen uitgevoerd. Denk hierbij aan VvE’s, fabrieken, kantoren, scholen, winkels, parkeergarages en zorgcentra.

Verduurzamen en vervangen van verlichting

In de meeste gevallen plaatsen wij nieuwe verlichting, als oude verlichting niet meer functioneert. Maar dat niet alleen! Tegenwoordig is verduurzaming en planet-proof ondernemen een actueel onderwerp. Naast het plaatsen van zonnepanelen is de transitie naar LED-verlichting in volle gang. Ook de verplichting tot verduurzaming doet ondernemers bewegen tot investering in duurzame ledverlichting.

Redenen waarom ook de omschakeling wordt gemaakt naar LED-verlichting? Bij moeilijk bereikbare plekken kan het zo zijn dat bedrijven kiezen voor de vervanging van reguliere verlichting. Het kost veel geld en tijd om bijvoorbeeld producties stil te leggen, om een lampje te vervangen. Daarnaast speelt de Arbowetgeving een rol, die eist dat werkplekken – zoals magazijnen – beter verlicht dienen te worden.

Wij houden rekening met de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast werken wij alleen met gerenommeerde leveranciers en staan wij altijd achter onze uitgebrachte adviezen. Door onze jarenlange ervaring en toewijding zijn wij ervan overtuigd dat we de beste installateur zijn voor duurzame verlichtingssystemen.

Ook de ideale partner voor onderaannemers

Ben je onderaannemer en lever je verlichting? Ook dan verkennen we graag de mogelijkheden. Ook kunnen wij geleverde verlichting monteren op de juiste manier. 

Passende nazorg en service achteraf

Wij leveren eersteklas verlichtingsoplossingen. Indien noodzakelijk zorgen wij voor het juiste periodiek onderhoud en certificering. Samen verkennen we graag de mogelijkheden!

Nieuws over elektrotechniek

Lees alle artikelen

Referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties