Laadpalen voor elektrisch laden auto

Een laadstation is een oplaadzuil voor elektrische voertuigen. Wij verzorgen slimme laadoplossingen van Blue Current, voor de particuliere maar ook zakelijke markt. Snel en efficiënt geregeld! Elektrisch laden was nog nooit zo eenvoudig.

Wij maken elektrisch laden snel, simpel en veilig

Bij EPM zorgen we dat laadpalen simpel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Alles draait om veilige en betrouwbare aansluitingen. We zijn hiervoor aangesloten bij Blue Current, internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen. Onder andere bedrijven, ondernemers, gemeenten, projectontwikkelaars, leasemaatschappijen en particulieren kloppen bij ons aan voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Slimme laadoplossingen en elektrisch laden is in opkomst. Door de opmars van de elektrische auto’s is de vraag naar elektrisch laden flink gestegen.

Wij ontvangen steeds meer vragen van bijvoorbeeld VvE’s om laadstations in meerdere aantallen te plaatsen. Ook particulieren niet te vergeten! Tegenwoordig wordt steeds meer elektrisch gereden, dus de vraag naar elektrisch laden groeit.

Enkelvoudige laadpunten voor particulieren slim geregeld!

Wil je als particulier profiteren van slimme laadoplossingen? Kies dan voor Blue Current. Wij plaatsen veilig en professioneel je laadpaal. Vervolgens sluit jij direct een abonnement af bij Blue Current, zonder tussenpersoon.

Voordelen van elektrisch laden via Blue Current

  • Geniet van slimme laadoplossingen met smart-charge module.
  • Ongeacht de hoofdaansluiting gemakkelijk je auto laden.
  • Geniet van een voordelig abonnement direct afgesloten bij Blue Current.

 

Lease je een voertuig bij Zuidlease B.V. te Sittard? Dan profiteer je van extra voordelige laadoplossingen en services.

Onze gespecialiseerde professionals hebben alle kennis en kunde in huis om juist te adviseren over laadoplossingen. Als toekomstig elektrisch rijder ben je aan het juiste adres bij EPM!

Duurzaam transport aanmoedigen voor medewerkers

Wil je duurzaam transport voor je medewerkers en klanten faciliteren? We verzorgen de installatie en het totale beheer van de laadpalen. Een veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd. Zonder dat deze invloed hebben op andere faciliteiten die stroom verbruiken.

Met behulp van persoonlijke laadpassen en een abonnement op het Blue Current online beheerssysteem kun je alle laadsessies van werknemers eenvoudig beheren en verrekenen. Zo kunnen abonnementen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan MultiTankcard.

Elektrisch laden ook geschikt voor retail en horeca

Vanaf nu kunnen gasten en klanten altijd hun elektrische auto bij je opladen. Wij verzorgen de installatie en het beheer. Je hebt zelf de controle over de laadtarieven en kunt zelfs een eigen verdienmodel inrichten. Uiteraard zorgen we ook hier voor een veilige en efficiënte werking van de laadsessies, zonder bedrijfsprocessen te verstoren.

Meerdere laadplekken per complex via Smart Charging

Ook bij toepassing van meerdere laadplekken per complex, zorgen wij ervoor dat via Smart Charging ongestoord geladen kan worden. Smart Charging blijft werken op de elektriciteitsaansluiting van het betreffende complex. Veel gemeenten en projectontwikkelaars kiezen heel bewust voor elektrisch vervoer. Bij EPM helpen we om dit te realiseren.

Dankzij instelbare laadtarieven en veelzijdige dienstverlening kunnen de laadpalen moeiteloos worden toegevoegd aan elke parkeerfaciliteit. De voordelen? Je hebt volledige controle over spitsuren en piekverbruik en je kunt je eigen verdienmodel inrichten.

Fleetbeheer: overstap naar elektrisch vervoer stimuleren

Wil je als leasemaatschappij de overstap naar elektrisch vervoer stimuleren? Wij ondersteunen en ontzorgen je bij het inrichten en plaatsen van alle soorten laadpalen bij (lease)rijders thuis. De laadsessies zijn simpel te beheren met behulp van persoonlijke laadpassen. Het Blue Current online beheersysteem staat garant voor de automatische verrekening van alle laadkosten.

Wij maken elektrisch laden snel, simpel en veilig. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Nieuws over elektrotechniek

Lees alle artikelen

Referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties