EPM laadpalen

Wij maken elektrisch laden snel, simpel en veilig

Bij EPM zorgen we dat laadpalen simpel en doeltreffend worden geïnstalleerd. Alles draait om veilige en betrouwbare aansluitingen. We zijn hiervoor aangesloten bij Blue Current, internationaal marktleider op het gebied van laadoplossingen. Onder andere bedrijven, ondernemers, gemeenten, projectontwikkelaars, leasemaatschappijen en particulieren kloppen bij ons aan voor de installatie en het beheer van laadpalen.

Kantoren

Wil je duurzaam transport voor je medewerkers en klanten faciliteren? We verzorgen de installatie en het totale beheer van de laadpalen. Een veilige en efficiënte werking van alle laadsessies is gegarandeerd, zonder dat deze invloed hebben op andere faciliteiten die stroom verbruiken. Met behulp van persoonlijke laadpassen en een abonnement op het Blue Current online beheerssysteem kun je alle laadsessies van werknemers eenvoudig beheren en verrekenen. Zo kunnen abonnementen bijvoorbeeld gekoppeld worden aan MultiTankcard.

Retail en horeca

Vanaf nu kunnen gasten en klanten altijd hun elektrische auto bij je opladen. Wij verzorgen de installatie en het beheer. Je hebt zelf de controle over de laadtarieven, en kunt zelfs een eigen verdienmodel inrichten. Uiteraard zorgen we ook hier voor een veilige en efficiënte werking van de laadsessies, zonder bedrijfsprocessen te verstoren.

Vastgoed en parkeerbeheer

Ook bij toepassing van meerdere laadplekken per complex, zorgen wij ervoor dat via Smart Charging ongestoord geladen kan worden op de bestaande elektriciteitsaansluiting van het betreffende complex. Veel  gemeenten en projectontwikkelaars kiezen heel bewust voor elektrisch vervoer. Bij EPM helpen we om dit te realiseren. Dankzij instelbare laadtarieven en veelzijdige dienstverlening kunnen de laadpalen moeiteloos worden toegevoegd aan elke parkeerfaciliteit. Voordelen? Je hebt volledige controle over spitsuren en piekverbruik, en je kunt je eigen verdienmodel inrichten.

Fleetbeheer

Wil je als leasemaatschappij de overstap naar elektrisch vervoer stimuleren? Wij ondersteunen en ontzorgen je bij het inrichten en plaatsen van alle soorten laadpalen bij (lease)rijders thuis. De laadsessies zijn simpel te beheren met behulp van persoonlijke laadpassen. Het Blue Current online beheersysteem staat garant voor de automatische verrekening van alle laadkosten.

Bij EPM maken we elektrisch laden snel, simpel en veilig. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Recente referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties