Service en onderhoud LED installaties

Beheer, onderhoud, techniek en service is essentieel voor goed werkende installaties. Service & onderhoud is een eigen identiteit binnen EPM. Service & onderhoud is een specialisatie van contractbeheer, techniek, vakkennis, automatisering, normen en wetgeving.

Persoonlijke service is wat wij bieden. Beheer van installaties is noodzakelijk om goed te kunnen sturen binnen een organisatie. Denk daarbij aan goede documentatie, rapporten en inspecties.

Periodiek onderhoud

Ongeacht de omvang, zorgen wij voor snelle én slimme oplossingen. Onze diensten op het gebied van service & onderhoud zijn breed ontwikkeld. Als ervaren en erkend installateur werken we uiteraard volgens de hoogste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen. We staan met onze onderhoudsafdeling klaar voor het uitvoeren van regelmatig onderhoud. Zo garanderen we een continue goede conditie en een zo goed mogelijk functioneren.

Service en uitgebreide kennis van techniek

Onze service monteurs zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Je hebt met onze servicemonteurs persoonlijk contact.

Service en uitgebreide kennis van techniek is wat wij jou bieden om beheer en onderhoud zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Persoonlijke service staat hierin centraal.

Onderhoudscontracten op maat

Elektrotechniek is maatwerk. Dat geldt ook voor onze service & onderhoud contracten. Naar wens onderhouden we de installaties waarvoor onze professionele inzet benut kan worden.

Goede nazorg vinden wij belangrijk. Dat begint al tijdens het project. Voor jou als eindgebruiker betekent dit waar je aan toe bent en kunt terugvallen op de service en deskundigheid van onze professionals.

Service & onderhoud in een notendop

Tijdens een project denken we na over hoe een installatie wordt gebruikt na oplevering.

We evalueren graag, zo kunnen wij continu onze diensten verbeteren. Ook voorzien wij in een compleet digitaal documentatiepakket van projectwerk. Beheerplannen met service overeenkomsten afgestemd op jouw wensen.

Wat zijn de voordelen van service & onderhoud?

  • Altijd een totaaloplossing, uiteraard volgens de laatste normen en inzichten.
  • Inzet van slimme en duurzame technieken.
  • Ruime ervaring in de installatietechniek.
  • Duidelijke en eerlijke afspraken.

In het eerste jaar is een service technicus kosteloos beschikbaar voor 1 dagdeel. Deze is bestemd voor advies en te gebruiken als vraagbaak. Verder garanderen wij heldere en duidelijke communicatie. Je hebt één vast aanspreekpunt. Wel zo makkelijk.

24/7 storingsdienst

Wij lossen 24 uur per dag, 7 dagen per week storingen en klachten op. Een gemotiveerd beheer en onderhoudsteam staat voor je klaar om te ondersteunen en te ontzorgen. Adequaat zorgen we voor een passende oplossing.

Meer weten over 24/7 storingsdienst?

Referenties service & onderhoud

Bekijk alle referenties