Beveiliging

EPM is een branddetectie bedrijf. Omdat we een officieel branddetectie bedrijf zijn, ondergaan we jaarlijks een audit uitgevoerd door de DEKRA. Beveiliging is een zelfstandige identiteit geworden binnen EPM door de grote vraag.

Wij voorzien nieuwbouw, utiliteit maar ook bestaande bouw van beveiligingssystemen op maat. Ook voorzien wij in beveiligingssystemen voor particulieren.

Programma van Eisen

De beveiligingsdiscipline binnen EPM kan zelf een programma van eisen opstellen. In een programma van eisen (PVE) staat beschreven wie de eisers zijn, wat moet gebeuren en welke eisen worden gesteld aan een bepaald beveiligingssysteem. Bijvoorbeeld zaken over doormelding naar de brandweer.

Voor particulieren en bedrijven

Een brandmeldinstallatie detecteert een brand. Een brandmeldinstallatie wordt ook vaker een brandmeldsysteem genoemd. Een brandmeldsysteem heeft als doel dat in een vroegtijdig stadium een brand wordt ontdekt, zodat op een veilige/tijdige manier het woonhuis of gebouw verlaten kan worden.

Een brandmeldinstallatie kan geëist worden door een verzekeraar. Bij nieuwbouw wordt een pand getoetst conform het Bouwbesluit. Aan de hand van de functie van het gebouw wordt een bepaalde installatie geëist.

Beveiligingssystemen voor bedrijven en particulieren

Beveiliging is van groot belang voor instellingen, bedrijven en particulieren. Zonder beveiligingssysteem kun je immers niet garanderen dat onbevoegden geen toegang hebben tot persoonlijke eigendommen.

Met een beveiligingssysteem bescherm je dus eigendommen, maar ook bedrijfskritische processen. Wij kunnen alle mogelijke beveiligingssystemen met elkaar koppelen tot één integraal systeem. EPM heeft voor elke situatie de expertise en ervaring in huis.

Beheerderstaken extern beleggen

Als gebouweigenaar of organisatie is het belangrijk te voldoen aan wettelijke verplichtingen op het gebied van brandveiligheid. Een beheerder brandmeldinstallatie zorgt voor correcte werking van brandmeldinstallaties. De beheerder is verantwoordelijk voor het beheer en (preventief) onderhoud.

Door de uitvoering van periodieke controles zorg je ervoor dat brandmeldinstallaties correct en volgens de norm blijven werken. Beheerderstaken uitbesteden? Dat behoort vanzelfsprekend tot de mogelijkheden.

Persoonlijke service op maat

Wij bieden persoonlijke service op maat. Blij verrassen met passende oplossingen. Wij denken mee in totaaloplossingen. Beheer en onderhoud speelt hierin een belangrijke rol. Structureel onderhoud en zorgen voor consistente en kwalitatieve werking van apparatuur is belangrijk. Onze monteurs zijn breed opgeleid, om aan deze vraag te kunnen voldoen. Multidisciplinaire en vakoverstijgende kennis, zorgt ervoor dat onze monteurs meedenken in totaaloplossingen.

Neem contact op voor meer informatie!

Nieuws over beveiliging

Lees alle artikelen

Referenties beveiliging

Bekijk alle referenties