Elektrotechnisch installatieinstallateur EPM

Elektrotechnisch totaalinstallateur

EPM is een elektrotechnisch totaalinstallateur. Wij adviseren op het gebied van elektrotechnische vraagstukken m.b.t. nieuwbouw, verbouw, beveiligingsinstallaties, onderhoud en diverse inspecties methodieken.

Kies voor EPM

EPM werkt volgens vastgestelde normen waarvan SCIOS Scope 10, NEN 3140 en NTA 8220 de bekendste zijn.

  • Korte maar duidelijke lijnen tijdens de uitvoering van een project.
  • Diversiteit aan de beheerste disciplines.
  • Zowel van aanleg tot oplevering één centraal aanspreekpunt.

Elektrotechniek

EPM verzorgt alle elektrotechnische installaties in de B2B sector met bijbehorend onderhoud: 24/7 bereikbaarheidsdienst en inspectieverplichtingen. Wij ontzorgen van begin tot eind en geven eerlijke adviezen. Indien gewenst staan we 24/7 voor onze gewaardeerde klanten klaar. Wij realiseren mooie techniek, waarbij we onderhoud een belangrijk onderdeel vinden.

Beveiliging

EPM is een branddetectie bedrijf. Wij verzorgen het onderhouden en aanleggen van uiteenlopende beveiligingsinstallaties. EPM is BORG gecertificeerd. Dit houdt in dat wij installaties mogen onderhouden en maken van classiciatie 1-4. Wij voldoen aan de keurmerken: BORG technisch beveiligingsbedrijf, brandmeldinstallaties: leveren, brandmeldinstallaties: installeren, brandmeldinstallaties: onderhoud.

Inspecties

Op het gebied van SCIOS inspectieverplichtingen voeren wij SCIOS Scope 8, SCIOS Scope 10 of SCIOS Scope 12 inspecties uit. Maar ook alle NEN-keuringen voor elektrotechnische installaties verzorgen wij. Je kunt bij ons terecht voor het doen van (tussentijdse) inspecties in de ruimste zin van het woord, alles is mogelijk.

Service & onderhoud

Op het gebied van service & onderhoud voeren we vanzelfsprekend graag de benodigde periodieke inspecties uit. Ook kun je een beroep doen op onze 24/7 storingsdienst, onderhoud van beveiligingsinstallaties, onderhoud derden of de periodieke controle van noodverlichting.

Combiprojecten

Als totaalinstallateur biedt EPM vanuit één aanspreekpunt ook combiprojecten aan over de volle breedte en diepte van de techniek. Hoogwaardig en duurzaam zijn daarbij de kernwoorden. Met deze projecten creëren we oplossingen die ervoor zorgen dat je als klant het grootst mogelijke rendement behaalt. Bovendien zijn we in staat om tijdens de uitvoering van deze geïntegreerde dienstverlening nieuwe technieken naadloos te implementeren.