Elektrotechnische installaties

Wij denken mee in de aanloop naar de bouw van projecten. Het liefst in teamverband, want daarin vinden wij immers de meeste voldoening. Samen met onze klanten (of diens adviseur) zoeken we naar de beste oplossing.

Omvangrijk werkterrein

Woning- en utiliteitsbouw is een brede pijler binnen onze disciplines en omvat bijvoorbeeld: projectwerk gerelateerd aan nieuwbouw, woningbouw en utiliteitsbouw. Ook bij projecten omtrent woning- en utiliteitsbouw staat het leveren van uitmuntende kwaliteit voorop.

Waar concullega’s zich richten op óf woningbouw projecten óf utiliteitsprojecten zijn wij de ideale partner waar over beide disciplines kennis en kunde aanwezig is.

In hoofdzaak werken wij in projectmatige situaties rechtstreeks voor aannemers of opdrachtgevers. Kwalitatieve oplossingen bieden met een marktconforme prijs-kwaliteitverhouding staan voorop.

Projecten voor woningbouw

Woning- en utiliteitsbouwprojecten omhelzen vaak werkzaamheden voor bouwbedrijven, woningstichtingen en ontwikkelaars. Op het gebied van woning- en utiliteitsbouw adviseren, realiseren en onderhouden we elektrotechnische installaties.

Pionier op het gebied van woningbouw projecten

EPM is een pionier op het gebied van woningbouw in een projectmatige sfeer. EPM bedenkt, adviseert, en implementeert elektrische installaties in de ruimste zin van het woord. Op basis van een 0 opleverpunten policy, ben jij als klant verzekerd van optimale kwaliteit, tegen een markconforme prijs. Ook na de oplevering staat EPM paraat om vakbekwame nazorg te verlenen.

Jarenlange ervaring

Door onze jarenlange ervaring en goede prijsvorming, voeren wij vakkundig en snel werkzaamheden uit. Samen met aannemers maken wij graag nieuwe duurzame woningen mogelijk.

Projecten voor utiliteitsbouw

Ook bieden wij plaatsing van elektrotechnische installaties aan in de utiliteitsbouw. Utiliteitsgebouwen zijn bouwwerken zonder woonbestemming. De installaties kunnen variëren van standaard (wandcontactdozen en verdeelinrichtingen) tot beveiligingsinstallaties en domotica.

Voorbeelden van utiliteitsbouw

De installaties die we aanleggen kunnen variëren van standaard tot zeer technisch en uitgebreid. Voorbeelden van installaties in de utiliteitsbouw zijn:

  • Gebouwen om in te werken zoals: fabrieken, kantoren, scholen en opslagruimtes.
  • Gebouwen voor commerciële dienstverlening zoals: winkels en garages.
  • Verzorgingsinstellingen zoals ziekenhuizen.

 

Uitgebreide ervaring in utiliteitsbouw

Door onze uitgebreide ervaring in de utiliteitsbouw bieden wij marktconforme prijzen voor eersteklas oplossingen. Daarnaast voeren wij snel, vakkundig en efficiënt werkzaamheden uit.

EPM beheerst op alle elektrotechnische vlakken de juiste kennis en kunde en kan door de vele disciplines ontzorgen in alle elektrotechnische vraagstukken. Van een wandcontactdoos tot aan brandmeldinstallaties en van het aanbrengen van zonnepanelen tot aan het plaatsen vaan laadstations.

De garanties en het onderhoud dat wij bieden na de oplevering getuigd van betrokkenheid naar onze klanten. Wij werken graag samen aan jouw elektrotechnische uitdaging. Ontdek de mogelijkheden!

Kies voor EPM voor woning- en utiliteitsprojecten

Wij staan voor transparante partnerships met onze opdrachtgevers, waarin we laten zien dat ons vakmanschap van toegevoegde waarde is.

Ons peloton van 60 monteurs zijn multidisciplinair opgeleid en kunnen invulling geven alle elektrotechnische vraagstukken die zich tijdens een project voordoen. Ook na oplevering staan we met service & onderhoud voor je klaar.

Meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op.

Nieuws over elektrotechniek

Lees alle artikelen

Referenties elektrotechniek

Bekijk alle referenties