wauwhaus maastricht

Samen met Bjorn Schaapkens, Senior Projectleider bij BAM Bouw en Techniek Regio Maastricht hebben wij gewerkt aan de aanleg van de totale elektrotechnische installatie voor Wauwhaus.

Beste aansluiting op kennis- en budgetniveau

BAM heeft voor EPM gekozen vanwege de jarenlange ervaring in elektrotechniek. Ook het persoonlijke contact tussen personeeldleden zorgt voor een fijne samenwerking. “Wij vragen EPM vaker om in het bouwteam mee te denken met onze opdrachtgever. Zodoende vinden we de beste aansluiting bij wensen en budget”, aldus Schaapkens.

BAM aan het woord

Gebruik gemaakt van totale dienstenpakket

Voor Wauwhaus hebben wij de gehele elektrotechnische installatie mogen maken. Vanaf de hoofdvoeding van Enexis tot en met het leeslampje op een slaapkamer. Én alles er tussen in.

Verwachtingen overtreffen

De samenwerking tussen BAM en EPM heeft gezorgd voor een kundige uitvoering van de werkzaamheden. Door EPM en BAM is de ingeslagen weg in het ontwerptraject verder uitgewerkt en gecontinueerd. In de uitvoering is het werk kundig voorbereid en uitgevoerd. Daar waar iets dreigde mis te gaan (het blijft immers mensenwerk) is snel en adequaat gehandeld.

wauwhaus maastricht

Verbouwing Wauwhaus Maastricht

In het voormalige kantoorgebouw Europahave te Maastricht is een studentenhuisvesting gerealiseerd. Wauwhaus Maastricht is een volledig vernieuwd complex met 127 gemeubileerde units, waarvan 103 studio’s met een eigen keuken en badkamer. De studio’s zijn praktisch ingericht met een trendy look.

BAM geeft onze samenwerking een 8,5/10!

Opdrachtgever

BAM Bouw en Techniek b.v. Regio Maastricht