gemeente stein

Voor het Gemeentehuis in Stein hebben we in 2006 de eerste keer de inbraakbeveiliging en toegangscontrole mogen maken en opleveren.

Nu, 14 jaar later is er een upgrade uitgevoerd. De centrale apparatuur van de inbraakbeveiliging en de toegangscontrole is vervangen. Er is gebruik gemaakt van het merk Aritech. Het gaat hier om een volledig nieuw beheer-softwarepakket.

In de beginfase van dit project hebben we samen met de klant een nieuwe toegangscontrole matrix opgezet. Dit om de wensen van de klant goed in kaart te brengen. Deze nieuwe opzet is erna in de nieuwe software ATS8600 geïmplementeerd.

Op een scherm is de software met daarop de plattegrond van het gemeentehuis te zien. Hier zie je alle detectie en deuren waar toegangscontrole is voorzien. Er is in één oogopslag te zien als er zich ergens problemen voordoen.

Om de overlast voor de klant te beperken, hebben we deze werkzaamheden in een weekend met ons volledig team van beveiligingsmonteurs uitgevoerd. Dit naar volle tevredenheid van de Gemeente Stein.

Wij realiseerden hier

Opdrachtgever

Gemeente Stein