plantaan heerlen verbouw

Samen met Frans Reul en Sandrino Tauro werken wij aan diverse projecten van Sevagram. Met Frans Reul hebben wij daarnaast mogen werken aan de verbouwing van Plataan in Heerlen.

Alles anders, na grondige renovatie

Na een grondige renovatie is alles anders in revalidatiecentrum Plataan te Heerlen. Het voormalige verpleeghuis is door Sevagram aangepakt en getransformeerd tot een innovatief revalidatiecentrum voor ouderen.

In opdracht van BAM Bouw en Techniek b.v. regio Maastricht mochten wij op het gebied van elektrotechniek verschillende installaties uitvoeren.

Sevagram aan het woord

Aansluiting vinden bij verwachtingen leverancier

EPM voert voor Sevagram in al haar locaties het complete onderhoud aan de  elektrotechnische installaties uit. Hieronder vallen ook alle NEN-inspecties. Als partner is hierbij meedenken met de organisatie van het grootste belang!

Kennisdrager betreft wet- en regelgeving

EPM fungeert als duurzame partner voor Sevagram. Niet alleen verzorgen wij inspecties, onderhoud en aanleg van elektrotechnische- en zwakstroom installaties. Ook geven wij vakinhoudelijk advies. Een proactieve houding hierin aannemen is belangrijk. Kwaliteit, betrouwbaarheid en innovatie zijn hierin de standaard.

Sevagram geeft onze samenwerking een 8,0/10!

Wij realiseerden hier

Opdrachtgever

BAM Bouw en Techniek b.v. Regio Maastricht en Sevagram

Fotografie

Bibi woningfotografie/styling