UV-C desinfecterende verlichting

UV-C lampen maken desinfectie via licht mogelijk. UV-C desinfectie lampen zorgen voor een virusvrije lucht in elke ruimte. Alle bacteriën en virussen die tot op heden zijn getest, reageren op desinfectie via UV-C lampen. In dit blogartikel behandelen we kenmerken van UV-C desinfectie.

1. UV-C armaturen zuiveren lucht

UV-C desinfectie lampen zijn uitgebreid getest in laboratoria. UV-C luchtzuiverende armaturen inactiveren in enkele seconden 99% van bijvoorbeeld het SARS-CoV-2 virus. UV-C desinfectie lampen zijn een efficiënt en effectief middel om medewerkers, bezoekers en gebruikers van een ruimte te beschermen. Dit maakt UV-C luchtzuiverende armaturen een passende oplossing voor het veilig en verantwoord gebruiken van een ruimte. Onze UV-C plafondmodellen zijn vooral geschikt voor ruimtes waar mensen samenkomen, zoals vergaderruimtes en wachtruimtes.

2. UV-C desinfectie lampen storen niet

De afgeschermde units die luchtzuivering mogelijk maken, zijn volledig veilig. De louvres en reflectoren in UV-C lampen zorgen voor spreiding van de straling, zodat dagdagelijkse activiteiten door kunnen gaan. Ook werken de units geruisloos. Tenslotte voldoen de UV-C units aan alle veiligheidseisen. Wel zo belangrijk!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

3. UV-C desinfectie is veilig in gebruik

Onze UV-C units van Philips zijn volledig getest op veiligheid. Professionele montage is bijvoorbeeld altijd inbegrepen bij aanschaf van een UV-C systeem. Naast correcte montage zorgen wij ook voor UV-C KEUR certificering van de unit. Tenslotte bieden we trainingen aan, zodat de units veilig en verantwoord gebruikt worden. Zo ben je verzekerd van een veilige en professionele oplossing voor virusvrije lucht.

Meer weten over onze verlichtingsoplossingen?

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter