Beveiliging zorgtechnische systemen

Dit cruciale onderdeel binnen de sterk veranderende zorgwereld is complex en vereist vergaande kennis, ervaring en toekomstvisie. Naast zorgtechnologie voor zorginstellingen leveren we deze ook voor particulieren, al dan niet gekoppeld aan zorginstellingen of externe zorgverleners.

Uitgebreide zorgtechnologie in systemen

Er zijn veel aanbieders en evenveel concepten. EPM mag zich met recht een specialist noemen. In veel woon-zorgcomplexen hebben we zowel ontwerp en uitvoering volledig in eigen beheer uitgevoerd. We werken nauw samen met partners die marktleiders zijn op het gebied van zorgtechnologie in Nederland.

EPM gaat een stap verder en combineert de standaard functies van een zorgsysteem met andere systemen, zoals beveiliging (brand, inbraak, toegangsbeheer en dwaaldetectie), ICT (data, telefonie en televisie), met innovatieve domotica voor ‘slim wonen’ en zorgregistratie.

Oudere mensen blijven, al dan niet verplicht door de veranderende wetgeving, zo lang mogelijk zelfstandig wonen in hun eigen leefomgeving. Nieuwe zorgconcepten die worden gecombineerd met innovatieve domotica maken een virtueel verzorgings- en verpleeghuis mogelijk in elke woonomgeving. Ook hier zijn de mogelijkheden bijna oneindig.

EPM kent deze mogelijkheden.

Recente referenties beveiliging

Bekijk alle referenties