Stel jezelf even voor

Ik ben Roger Roks 51 jaar geboren en getogen in Ambij. Ik ben getrouwd met Anita en trotse vader van twee dochters Bo (22) en Noa (19). Sinds 2003 wonen we in Lafelt een deelgemeente van Riemst in België. In mijn vrije tijd ga ik graag met Anita naar de sauna of wandelen, of Lego voor volwassenen bouwen.

Wat is je functie binnen EPM?

Werkvoorbereider/tekenaar voor de woning- en appartementen bouw

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

EPM is net als mijn andere 2 werkgevers een familiebedrijf en dit vond en vind ik door de korte onderlinge lijnen fijn werken. Daarom heb ik gesolliciteerd toen er een vacature vacant was.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Voor de woning en appartementen bouw begeleid ik het werk van begin tot eind. Vaak begint dit al bij de calculatie. Na opdracht teken ik het werk, werk ik algemeen mee of bereken en teken ik wensen van kopers in. Ook bestel ik materialen gedurende de gehele looptijd van het project en beantwoord ik eventuele vragen van een monteur of de opdrachtgever. Zodat we samen tot het beste eindresultaat komen.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Ik ben tevreden met de onderlinge samenwerking tussen mij en mijn collega’s en de mogelijkheden tot nu toe.

Wil je nog iets anders met ons delen?

We gaan starten met het tekenen in 3D en dit is een leuke, nieuwe uitdaging om je dit eigen te maken die erbij komt.

Roger Roks

Share this post

Laat een reactie achter