Philips Interact Pro is een oplossing voor slimme en duurzame LED-verlichting. Philips Interact Pro verlichting communiceert draadloos met elkaar. Dit maakt het super efficiënt! In dit blog vertellen we meer over de voordelen en mogelijkheden met Philips Interact Pro.

Niet alleen thuis koppel je tegenwoordig alles aan elkaar, ook bijvoorbeeld MKB-bedrijven maken steeds meer gebruik van draadloze en duurzame verlichtingsoplossingen. Dit alles resulteert in meer comfort. Je bent meer flexibel en niet geheel onbelangrijk: je bespaart een aanzienlijke hoeveelheid geld. Wij helpen je met het maximaal besparen van energie.

Niet alleen de stap naar LED-verlichting voel je in je portemonnee. De slimme en efficiënte Interact Pro oplossingen besparen nog meer. Je bespaart al snel tot 60% extra aan energie en efficiëntie!

Je bedient het gehele Philips Interact Pro systeem eenvoudig via je laptop of telefoon. Denk hierbij aan: het inschakelen, uitschakelen of dimmen van verlichting op jouw werkplek. Maar ook, het slim instellen van de tijd of terugkerende dimfuncties behoren tot de mogelijkheden.

Philips Interact Pro wordt niet uitsluitend gebruikt door het MKB, maar kan ook perfect worden toegepast in het onderwijs. Elke onderneming is klaar voor de toekomst met deze slimme verlichtingsoplossingen. Interact Pro biedt toegevoegde waarde voor bijna elke onderneming.

De voordelen van Philips Interact Pro

  • Je bespaart op energiekosten.
  • Gaat efficiënter om met verlichting en dus nog duurzamer.
  • Het geeft ontzettend veel comfort.
  • Doen waar je goed in bent, je beroep uitoefenen en niet hoeven nadenken over randzaken.
  • Snelle installatie zonder extra bekabeling.
  • Inzicht in energieverbruik d.m.v. een online portal.
  • Besparen op schoonmaakkosten, want als een ruimte niet gebruikt wordt hoeft het niet te worden schoongemaakt.
  • Sturen op verbruik, omdat dit inzichtelijk wordt gemaakt via een portal.

Kies efficient, kies voor Philips Interact Pro

Eigenlijk spreken de voordelen van Philips Interact Pro voor zich, maar de meeste efficiëntie is te behalen uit de online portal of applicatie op je telefoon. Inzicht is het nieuwe besparen! LED-verlichting is daarbij ten opzichte van conventionele verlichting een enorme vooruitgang.

Het platform van Interact Pro werken met alle LED-verlichting en armaturen die ‘Interact Ready’ zijn. ‘Interact Ready’ betekent dat alle lichtpunten, schakelaars en systemen draadloos met elkaar kunnen communiceren.

Philips Interact Pro maakt mogelijk dat je actief kunt meekijken. Zo kun jij zien welke ruimtes worden gebruikt of geef je collega’s extra motivatie. In plaats van 4 uur Cup-a-Soup geef je collega’s een lichtboost!

Kosten van Philips Interact Pro

Wil je meer weten over deze de slimme en efficiënte mogelijkheden van Philips Interact Pro? Neem contact op met onze specialisten voor vrijblijvend duurzaam advies.

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter