Stel je zelf even voor

Mijn naam is Claire Hofman en ik ben 30 jaar. Ik ben geboren en getogen in Bunde en ik woon er nog steeds samen met mijn partner Patrick en dochtertje Liv van bijna 2 jaar oud. In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen met mijn gezin te ondernemen. Ook vind ik het leuk om met vriendinnen de hort op te gaan en lekker te borrelen of een hapje te eten.

Wat is je functie binnen EPM?

Ik ben receptioniste/administratief medewerkster.

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Ik ben via Randstad bij EPM begonnen en dit beviel zo goed dat ik er heel wat jaren later nog steeds met plezier werk. EPM is een echt familiebedrijf en dat spreekt mij aan.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Mijn werkzaamheden zijn heel divers. Ik ontvang klanten en voorzie men van koffie of thee. Verder ben ik verantwoordelijk voor het inboeken en afhandelen van de inkoopfacturen, beheer samen met mijn andere collega’s de planning van monteurs en behandel inkomende telefoontjes. Naast deze taken houd ik me nog bezig met andere administratieve taken. 

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Zoals ik al eerder heb aangegeven werk ik al jaren met veel plezier bij EPM. Dit komt mede door de informele werksfeer en fijne collega’s. “Work hard, play hard” is binnen EPM zeker van toepassing.

Wil je nog iets anders met ons delen?

Ik hoop dat ik in de toekomst nog lang deel mag uitmaken van de EPM familie.

Claire Hofman

Ook interessant

Share this post

Comments

OneReageren

  • Emile van Thoor

    Beste mensen, ik wil Claire Hofman en Wil Paulus van harte feliciteren met het jubileum! Claire schrijft dat ze met plezier haar werk doet. Ik heb vele jaren ervaring met EPM en kan bevestigen dat Claire met plezier en enthousiasme haar werk doet en dat ik zeer tevreden ben over het werk en de deskundigheid van de EPM mensen. Veel plezier en succes in de toekomst!

    Beantwoorden

Laat een reactie achter