Jo Rosier is recent met pensioen gegaan. 44 jaar geleden begonnen bij EPM als elektromonteur groot onderhoud (mijnschades Oostelijke Mijnstreek). De laatste jaren vooral werkzaam bij de Stichting Daelzicht met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Gebleken is dat dit eigenlijk wel het leukste werk is wat hij in al die jaren heeft gedaan. Jo is geen luidruchtig persoon, het meeste praten deed hij als hij een glaasje op had bij een personeelsborrel. Een diesel die zonder veel kabaal te maken zijn werk met verve deed! Jo heeft een tweetal jaren geleden aangegeven gebruik te willen gaan maken van de pre-pensioenregeling. Nogmaals willen we Jo bedanken voor zijn inzet gedurende al die jaren!

Hans Rutten begon 14 jaar geleden als projectleider in de klantendienst, tegenwoordig Bots (Beheer, Onderhoud, Techniek en Service). In het verleden was Hans ook al als calculator werkzaam geweest en dat bleek uiteindelijk toch een betere keuze dan projectleider. Tot aan zijn pensioen heeft Hans dit met verve gedaan en daar ook zijn sporen in verdient. Een aantal jaren geleden heeft Hans een camper aangeschaft, daar geniet hij regelmatig van. Aangezien Hans een echte levensgenieter is heeft hij weloverwogen gebruik gemaakt van de pre-pensioenregeling. Hans gaat nog jaren genieten van zijn vrije tijd en de mooie reizen die hij zal maken met zijn camper.

Frans Habets is 15 jaar werkzaam geweest bij EPM. Begonnen als E-monteur voor de aanpassing van badkamers, keukens en toiletten. Daarna is hij als storingsmonteur verdergegaan. De laatste jaren hield hij zich in hoofdzaak bezig met het periodiek testen van bestaande brandmeldinstallaties. Frans blijft ons bij als een plichtgetrouw persoon en een vaste waarde voor EPM. Voor Frans géén prepensioen, Frans is al 69 jaren jong. Hopelijk mag hij nog jaren genieten van zijn welverdiende pensioen!

Pensioen Jo Rosier, Hans Rutten en Frans Habets

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter