Stel je zelf even voor

Maurice Stassen, 59 jaar, ouderwets getrouwd al 36 jaar. 2 Kinderen Jurre en Jitske. Fanatiek in het vakantievieren, liefst ‘ergens’ in het buitenland. Daarnaast als grote hobby table-top gamen. Gedwongen hobby… De tuin onderhouden.

Wat is je functie binnen EPM?

Bedrijfsleider.

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Tja, das inmiddels al 36 jaren geleden! Hub Paulus was toen directeur en Ik ben destijds door Wil Paulus gevraagd om de toenmalige administrateur op te volgen. Dat was even een discussie want Wil is, was, mijn zwager. Ik zat destijds bij een groothandel op de inkoop en het leek me wel een leuke uitdaging. Zonder dat ik precies wist hoe en welke kant dat op zou gaan. EPM was toen 17 mensen sterk. Wil wilde veel veranderen op diverse gebieden. EPM klaar maken voor de toekomst. Het leek mij wel wat om daar mee aan te bouwen. Dus de uitdaging en het grote onbekende was de grote trigger. Maar ik wist destijds bitter weinig van elektrotechniek…

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

In hoofdlijnen is dat financieel, bedrijfsorganisatie, HR en de inkoop. Daarnaast vaak ook manusje van alles.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Ik heb vanaf dag 1 de kans gekregen om mijn ‘eigen ding’ toe te voegen aan EPM, destijds nog JH Paulus bv.

En wat hebben we niet allemaal gedaan! Een prachtig bedrijf gebouwd met absoluut een eigen identiteit. Nu zijn we met gemiddeld 70 mensen en staan als een huis in Zuid-Oost Nederland als elektro-installateur.

Een prachtige 36 jaar durende samenwerking met torenhoge pieken en diepe dalen. Veel tegenslag overwonnen en samen meestal als overwinnaars boven komen drijven. En zelfs nu, in de herfst van mijn carrière, zijn er bijna dagelijks nog uitdagingen. Dagelijks werken we eraan om bij te blijven, nee beter nog, vóór te blijven op wat de huidige markt vraagt van een modern E-bedrijf. Alleen doe ik dat nu samen met een groter team dat jong en enthousiast is. Iets waardoor ik mezelf ook nog jong, gedreven en enthousiast voel.

Wil je nog iets anders met ons delen?

Ja best wel maar dan duurt dit stuk veel en veel te lang. Dat doen we dus maar niet. Oh ja, misschien 1 ding. Ik ben trots op wat EPM nu is en waar EPM voor staat!

Maurice Stassen

Ook interessant

Even voorstellen: Remco Keijsers

Stel jezelf even voor Ik ben Remco Keijsers, getrouwd met Anita en 54 jaar. Samen wonen wij in Ulestraten. In mijn vrije tijd ga ik graag mountainbiken, naar concerten en genieten we lekker van het leven. Wat is je functie...

Jo, Hans en Frank met pensioen

Jo Rosier is recent met pensioen gegaan. 44 jaar geleden begonnen bij EPM als elektromonteur groot onderhoud (mijnschades Oostelijke Mijnstreek). De laatste jaren vooral werkzaam bij de Stichting Daelzicht met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Gebleken is dat dit eigenlijk wel...

Leerlingmonteur worden bij EPM?

De jongere generatie voorbereiden op ons vak, dat is de reden dat EPM werkt met leerlingmonteurs en een leerlingprogramma heeft ontwikkeld. Hierbij krijg je als leerlingmonteur ruimschoots kansen om te proeven aan de diverse competenties die je in de praktijk...

Even voorstellen: Roger Roks

Stel jezelf even voor Ik ben Roger Roks 51 jaar geboren en getogen in Ambij. Ik ben getrouwd met Anita en trotse vader van twee dochters Bo (22) en Noa (19). Sinds 2003 wonen we in Lafelt een deelgemeente van...

Share this post

Laat een reactie achter