Stel je zelf even voor

Ik ben Dave Ubachs. Woonachtig in het mooie Aelse. Ik ben getrouwd met mijn vrouw Wendy, samen hebben wij een zoontje Zef.
In mijn vrije tijd voetbal (en coach) ik graag, interesseer me voor de 2e wereldoorlog en ben bourgondisch zeer ontwikkeld.

Wat is je functie binnen EPM?

Beheer en onderhoud manager.

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Mijn stage beviel zo goed dat ik ben blijven plakken na het voltooien van mijn opleiding. Sindsdien nooit meer weggegaan.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Beheer en onderhoud binnen EPM groeit, en snel. Waar EPM voorheen vooral installaties maakte zijn we ons steeds meer gaan toeleggen op het beheer en onderhoud van deze installaties. Mijn rol in dit geheel is vooral het verbinden van onderdelen binnen deze bedrijfstak.

Voorbeelden van onderdelen zijn o.a. commercieel (acquisitie/ klantenbeheer) – (norm) technisch – advisering – MJOP(B) – planning – uitvoering. Wat het vooral voor mij zo leuk maakt is hoe breed het pakket van taken is en de diversiteit in installatiesoorten. Het contact met collega’s en klanten is voor mij onmisbaar. Tevens kan ik meedenken over de toekomstvisie van EPM

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Ik heb, buiten wat baantjes in mijn opleidingsperiode, nooit een andere werkgever gehad dan EPM. Ik werk er al bijna 20 jaar met veel plezier in diverse functies.

Bij EPM is er voldoende ruimte om jezelf te ontwikkelen, als je dat zelf wil tenminste. De collega’s zijn top en er heerst een leuke sfeer. Wat wil je nog meer…

Wil je nog iets anders met ons delen?

Als leuke toevoeging op mijn functie ben ik applicatiebeheerder voor ons ERP-systeem binnen EPM. Iets wat ik al jaren met veel plezier doe. Zelf ben ik blij dat EPM investeert in automatisering en procesverbeteringen.

Momenteel zijn we bezig met het verbeteren van rijbewegingen onder 22 servicemonteurs en inspecteurs, allemaal gebaseerd op data (uit het verleden en live). Uitkomst: efficiëntere rij- bewegingen, minder auto’s en van kortere duur op de openbare weg, files ontlopen en een CO2-reductie. Een leuk project waar EPM in investeert en ik graag aan bijdraag.

Dave Ubachs

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter