Stel je zelf even voor

Ik ben Hans Rutten, 64 jaar oud. Ik ben geboren in het noord Limburgse Blerick en na wat omzwervingen in Landgraaf beland. Verder ben ik getrouwd en samen met mijn vrouw Henny, hebben we 4 kinderen. Mijn hobby’s zijn wandelen, fietsen en klussen in en  rond om het huis, maar mijn grootste hobby is vakantie vieren met onze geliefde camper.

Wat is je functie binnen EPM?

Calculator

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Bij mijn eerste werkgever heb ik 30 jaar gewerkt, toen het daar ophield heb ik ca. 2 jaar bij een klein installatiebedrijf gewerkt. Dit was toch niet wat ik zocht. Ik heb toen voor EPM gekozen omdat ik een werkgever zocht waar de zaken goed geregeld worden en een prettige werksfeer heerste.

Inmiddels ben ik 13 jaar werkzaam bij EPM en hoop de laatste jaren tot aan mijn pensioen in goede gezondheid hier af te sluiten.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Ik calculeer hoofdzakelijk de wat kleinere klussen, zoals bijvoorbeeld laadstations en intercominstallaties. Hiervoor ben ik veelvuldig op pad voor de werkzaamheden op locatie samen met de klant te bespreken.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Over het algemeen is de samenwerking goed, zowel met de collega’s als met de directie. Natuurlijk zijn er altijd zaken waar je moeite mee hebt of het niet mee eens bent, maar zal bij elk bedrijf zo zijn en dus bij EPM niet anders.

EPM is een werkgever waar iedereen de kans krijgt, om binnen zijn mogelijkheden, een plek te krijgen die bij hem past.

Wil je nog iets anders met ons delen?

Nee, niet echt. Ik ben tevreden met mijn werk, ook al ben ik niet blij om door te moeten werken tot 67 jaar. Desondanks kom ik elke dag met plezier naar Maastricht.

Hans Rutten

Ook interessant

Share this post

Comments

2

 • Ruud Lammers

  Leuke info, mis echter wel de liefde voor Italie, grijnsss
  Zowel persoonlijk als zakelijk ben je voor mij een waardevol contact.

  Groeten, fijne feestdagen

  Ruud Lammers

  Beantwoorden

Laat een reactie achter