Stel jezelf even voor

Ik ben Marcel Bonfrere. Ik ben getrouwd en we hebben 1 dochter. Ik woon in het mooie Maastricht.

Wat is je functie binnen EPM?

Projectleider.  

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Nadat ik mijn vrouw heb leren kennen wilde ik dichter bij huis werken. Bij mijn vorige werkgever was ik veel boven de rivieren werkzaam en dat wilde ik niet meer. Toen ben ik gaan kijken welk bedrijf in de buurt geschikt voor mij zou kunnen zijn.

EPM viel me hierbij op omdat er veel verschillende soorten disciplines zitten in één bedrijf.

Na een prettig kennismakingsgesprek voelde het goed om de overstap te maken. Het leek me een leuk en uitdagend bedrijf om voor te werken. Dat is ook gebleken want ik werk inmiddels 16 jaar voor EPM, met plezier!

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Mijn werkzaamheden zijn verschillend, dat maakt het lekker afwisselend. Van een offerte maken voor een project tot een verkoopgesprek. Ook houd ik me bezig met de controle van de lopende projecten. Deze controle is financieel maar ook de praktische zaken op de bouw houd ik in de gaten.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

De samenwerking tussen EPM en mij voelt heel goed. Voor mijn gevoel kan ik veel van mezelf kwijt binnen EPM. De wijze van communiceren is informeel en dat is voor mij heel belangrijk. EPM geeft je de kans om jezelf te ontwikkelen en daar waar nodig te ondersteunen.

Marcel Bonfrere

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter