Stel jezelf even voor

Mijn naam is Mark Beckers en ik ben 45 jaar. Ik ben getrouwd met Tanja en wij zijn trotse ouders van 3 prachtige dochters, Gwen (14), Emma (11) en Iris (8). Wij wonen in het prachtige Teuven (B). Wij hebben 3 pony’s, 4 kippen, 3 konijnen en 2 cavia’s. Mijn hobby’s zijn: reeactment en interesse in de Tweede Wereldoorlog, bezig zijn in en rond ons huis en in de natuur, wandelen, carnaval en de schutterij.

Wat is je functie binnen EPM?

Calculator voor kleine en middelgrote projecten.

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Na bijna 15 jaar met plezier bij een allround installatiebedrijf te hebben gewerkt, was het tijd om eens voor een andere uitdaging te gaan. Ik heb toen gekozen om als projectleider bij een ander bedrijf te beginnen, maar al na een paar weken zag ik dat dit bedrijf niet was wat ik zocht. Via een relatie kwam ik in contact met EPM en bij het eerste gesprek had ik al een goed gevoel en was mijn keuze snel gemaakt om over te stappen. Het verraste mij hoe EPM investeert in de toekomst door het gebruik van Syntess, een super ERP-softwaresysteem. De aansturing van de monteurs via de iPads en het persoonlijke en directe contact dat er is met klanten.

EPM is een echt familiebedrijf waarbij de lijnen heel kort zijn, je veel vrijheid hebt maar waar ook hard gewerkt wordt en veel gelachen. Geen nonsens, gewoon rechtoe rechtaan en samen zoeken naar oplossingen.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Calculaties en offertes maken. Advies, technische omschrijvingen en ontwerpen voor onze klanten verzorgen. Technische ondersteuning voor projectleiders en werkvoorbereiders betreft kleine klussen. Verder ben ik noodverlichtingsdeskundige en bij interne vragen over PV-installaties weet men mij ook te vinden.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

Ik ben al 11 jaar werkzaam bij EPM, waarbij ik de eerste 8 jaar als projectleider heb gewerkt. In december 2018 werd ik met hartklachten opgenomen in het ziekenhuis waarbij na onderzoek bleek dat deze klachten stressgerelateerd waren. In overleg en op aandringen van EPM heb ik een jaar lang halve dagen gewerkt en met een behandeling gestart. EPM heeft mij hierin uitstekend begeleidt en mij de tijd gegeven om volledig te kunnen herstellen. Na deze behandeling ben ik begonnen als calculator omdat deze functie minder stressgerelateerd is. Ik doe dit nu bijna 2 jaar en het bevalt mij uitstekend. Het is een mooie afwisselende functie waarbij je veel in contact komt met klanten, leveranciers en fabrikanten. Samen met de klant bekijken wat de beste oplossing is voor de wensen die hij heeft.

Door mijn uitgebreide technische achtergrond zijn mijn calculaties dusdanig uitgewerkt dat bij opdracht de werkvoorbereiding al voor 95% een werkbegroting heeft.

Wil je nog iets anders met ons delen?

De kracht van EPM is denk ik de goede band en de leuke sfeer die er is tussen het personeel. Ik hoop nog vele jaren deel uit te maken van dit prachtige team.

Ook interessant

Share this post

Comments

OneReageren

  • H. Nijsten

    Fijn te horen dat je op dr juiste plek zit.
    Als oud collega wens ik je nog veel succes bij EPM

    Beantwoorden

Laat een reactie achter