Jeurissen Elektrotechniek B.V. is zeker geen onbekende specialist in de elektrotechnische markt. Al meer dan 30 jaar werkt Jeurissen dagelijks met 15 gemotiveerde medewerkers aan de meest uiteenlopende klussen. Zowel groot als klein, van Woningbouw en Utiliteitsbouw tot Service en Onderhoud.

EPM B.V heeft Jeurissen Elektrotechniek B.V. overgenomen van Peter en Ria Jeurissen. 2 familiebedrijven die elkaar gevonden hebben! EPM streeft naar dekking in Zuid-Oost Nederland, met Jeurissen zetten we de eerste stap.

De klanten van Jeurissen blijven gewoon geholpen en bedient door hun vertrouwde contactpersonen en technische specialisten

“Continuïteit, met name voor de klanten, maar vooral voor de medewerkers is van het grootste belang. Ook de mogelijkheden om te komen tot innovaties in de markt, opleidingskansen, alsmede doorgroei mogelijkheden voor mijn medewerkers waren voor mij reden genoeg om met EPM tot een akkoord te komen. Respect voor de bestaande bedrijfsstructuur was hierbij ’n vereiste, aldus Peter”

EPM wil zijn vleugels uitslaan en zijn klanten die verspreid door Zuid- Oost Nederland gevestigd zijn, goed blijven bedienen. Met Jeurissen Elektrotechniek zijn we weer wat dichter bij, dat scheelt en dat maakt onze klanten alleen maar blij!

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter