zuidlease en epm maastricht

Jouw laadstation: wij zorgen samen voor een duurzame, efficiënte en snelle oplossing!

Zuidlease en EPM hebben de handen in elkaar geslagen om een stap te maken naar een duurzame toekomst. Op het gebied van mobiliteit is Zuidlease een ontzorger bij uitstek.
EPM is de deskundige in het bieden van passende efficiënte oplossingen voor het laden van elektrische voertuigen. Beiden vormen een perfecte tandem!

Dé driehoek

Zuidlease adviseert een elektrische auto, de klant geeft opdracht en de auto kan worden besteld! Nu wil je natuurlijk ook thuis jouw nieuwe elektrische auto kunnen laden.
Zuidlease heeft in EPM de lokale partner gevonden, waarbij korte lijnen en snel schakelen mogelijk is. EPM werkt voor de levering van laadvoorzieningen nauw samen met leverancier Blue Current. Blue Current levert hoogwaardige laadstations die klaar zijn voor de toekomst. Deze laadstations zijn voorzien van alle faciliteiten m.b.t. verrekenen van laadtransacties en slim laden doormiddel van het plaatsen van een smartcharge module.

Onze samenwerking garandeert korte lijnen en snel schakelen. Dat betekent concreet dat de laadpaal bij je thuis of bij jouw bedrijf al geïnstalleerd is vóórdat je elektrische voertuig geleverd wordt. Zowel thuis als op de werkplek een laadstation? Geen probleem, ook dat regelen we voor je!

stappenplan installatie laadpalen zuidlease

Meer informatie? Neem contact op!

Noël Pinkers van Zuidlease via cst@zuidlease.nl
Jorn Lucassen van EPM via info@epm.nl

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter