Scope 10 inspectierapport, Kosten CCTV Maastricht & Limburg, Bosch brandmeldsystemen

Al sinds jaar en dag past EPM, Hertek Brandmeldsystemen toe bij haar klanten. Hertek staat bekend om zijn open karakter als het gaat over programmering en bediening.

Gezien de groter wordende projecten en de wensen van onze klanten hebben wij recentelijk besloten om ook Bosch Brandmeldsystemen in ons leveringsgamma op te nemen. Bosch onderscheid zich ten opzichte van Hertek als het gaat over de grotere systemen met meer mogelijkheden.

Uiteraard gaan wij ook gewoon door met de toepassing van Hertek brandmeld-producten. Bosch is de perfecte aanvulling op de leveringsomvang die wij aan kunnen als beveiligingsbedrijf.

Afgelopen 2 weken hebben wij Bosch Security Systems bij ons op bezoek gehad. Chris Leijten van Bosch heeft ons alle ins en outs van dit mooie product in 2 dagen eigen gemaakt. Gezien de ervaring die onze technisch specialisten al hadden met Hertek is de ervaring die zij tijdens deze 2 dagen hebben opgedaan zeer positief, en dat beloofd veel goeds voor de toekomst!

Het predicaat dat iedere Erkende Bosch Dealer mag dragen nemen wij dan ook trots in ontvangst. Samen met Aras (onze vaste leverancier van Bosch producten) gaat EPM een goede samenwerking tegemoet!

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter