Stel jezelf even voor

Ik ben Mark van Erp, geboren in Berg aan de Maas en woonachtig in Nattenhoven. Ik ben getrouwd en vader van twee dochters van 15 en 17 jaar.

Wat is je functie binnen EPM?

Werkvoorbereider / Engineer.

Waarom heb je voor EPM als werkgever gekozen?

Mijn eerste werkgever was een familiebedrijf, later werd het verkocht aan een landelijk groot bedrijf. Het tweede bedrijf was ook een familiebedrijf wat werd verkocht aan een landelijk bedrijf (Imtech). Dat vond ik jammer want daarna werd het al snel heel anders. Ik ben blij dat ik na al die jaren weer bij een familiebedrijf zoals EPM kon gaan werken. Het afwisselende werk, het persoonlijke karakter en de ‘korte’’ lijnen binnen EPM bevallen me heel goed.

Wat zijn je werkzaamheden binnen het bedrijf?

Ik heb een aantal jaren calculatie werkzaamheden van utiliteitsprojecten gedaan.

Ook ben ik bezig geweest om het calculeren in ons calculatieprogramma (Syntess) eenvoudiger te maken door het toepassen recepten en Uneto normen. Calculeren behoort nog steeds tot mijn werkzaamheden, maar na een opdracht ben ik ook verantwoordelijk voor de pre-engineering en werkvoorbereiding van utiliteitsprojecten. Met name de projecten die we uitvoeren als bouwteam.

In een bouwteam werk je intensief samen met de opdrachtgever en andere bouwpartners (o.a. bouwkundig en/of werktuigbouwkundig). In het voortraject zijn dan veel overleggen waar ik dan ook bij aanwezig ben. Na deze intensieve voorbereiding wordt het project uitgevoerd en dan ben ik voornamelijk bezig met werkvoorbereiding.

Wat vind je van de samenwerking tussen jou en EPM en hoe zou je deze omschrijven?

De openheid en informele werksfeer bij EPM spreken mij erg aan. Wanneer je nieuwe ideeën hebt of andere inzichten dan is hier altijd ruimte voor. Ook het discussiëren met andere collega’s over eventuele problemen in de uitvoering en het samen zoeken naar oplossingen vind ik prettig.

Wil je nog iets anders met ons delen?

Ik hoop de komende jaren nog veel uitdagende projecten bij EPM mede uit te voeren en mijn kennis te kunnen overdragen.

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter