Math Huveners is 45 jaren in dienst bij EPM. We zijn al 45 jaren blij mèt en trots op Math!

2 januari 1977 was zijn eerste werkdag als 16-jarige, in de leer bij oudgediende Michael Herben. Math heeft zijn sporen verdiend in de nieuwbouw, woningbouw en appartementencomplexen. Later in zijn carrière installeerde hij ook andere projecten waaronder kantoorpanden & winkels, zogenaamde utiliteitsprojecten.

Vroeger was het normaal dat je als monteur nieuwbouw & woningbouw deed en dat je dat de rest van je leven bleef doen. Math groeide echter door…

Buiten werken is niet altijd even prettig, in de ruwbouw is het hard werken in weer en wind, ook voor Math. Uiteindelijk ging dat zijn tol eisen. Samen hebben wij gekeken of er mogelijkheden waren om zijn functie anders in te vullen. Bij EPM zijn er In de loop van de tijd steeds meer activiteiten bij gekomen, waaronder ook het inspecteren van woningbouw en utiliteitscomplexen alsmede keuringen van arbeidsmiddelen en het testen van installaties.

Na jarenlange inzet aan de productiekant bij EPM is Math inmiddels verdienstelijk aan de controlekant van ons vak, hij is elektrotechnisch inspecteur geworden. Zijn jarenlange ervaring speelt hierbij natuurlijk een grote rol. Math is intussen een onmisbare schakel in ons inspectieteam geworden. Toch anders dan een project met allemaal mensen die een product maken en daarna weg zijn. Nu gaat Math naar klanten en geeft adviezen over de veiligheid van hun elektrotechnische installaties.

Kortom Math is een vaste waarde voor EPM, een van de velen bij EPM waarop wij kunnen bouwen!

Van harte gefeliciteerd Math met deze mijlpaal!

Math Huveners

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter