Ongetwijfeld heb je jezelf afgevraagd wat je dient te inspecteren en te onderhouden, als je meerdere panden in beheer hebt. In dit artikel leggen we je het haarfijn uit!

Wat dien je te inspecteren en te onderhouden in een pand?

Als we praten over een onderhoudscontract voor de preventieve elektrotechnische onderhoudswerkzaamheden, kunnen verschillende disciplines een onderdeel zijn van het onderhoudscontract.

Mensen moeten rekening houden met onderhoud van meerdere disciplines. Vaak zijn brandblussers wel jaarlijks onderhouden, maar blijven de andere componenten zoals diverse inspectiemethodieken, onderhoud van noodverlichting of BMI achter.

Het onderhoudsvoordeel bij meerdere gebouwen

Wij voorzien een aantal grote onderhoudsklanten van advies en preventief onderhoud van een of meerdere van onze disciplines. Het grootste verschil of voordeel is dat de klant met meerdere gebouwen gebruik kan maken van onze online portal.

Voordelen van ons online portal

  • Altijd inzicht in planning.
  • Actuele tekeningen bij de hand.
  • Storing direct melden.
  • Actuele werkbonnen inzichtelijk.

Afgestemd op jouw wensen kunnen we het portal uitbreiden en inzichtelijk maken waar behoefte naar is.

Gebouwbeheer

Zowel de eigenaar als de gebruiker van een gebouw moeten voldoen aan diverse gestelde eisen van een eiser. Zo kan de verzekering van de pandeigenaar een SCIOS Scope 10 of 12 inspectie eisen. De gebouwbeheerder moet op zijn beurt voldoen aan de NEN 3140 in het kader van de Arbowetgeving, zorgplicht of RI&E.

Aanvullend moet een gebouwbeheerder kunnen aantonen dat de noodverlichting, BMI en alarminstallatie frequent preventief wordt onderhouden door een erkend installateur.

Wij ontzorgen en geven proactief en ongevraagd advies over onderhoud

Voor één maar ook meerdere disciplines staan wij voor je klaar. Alles onder 1 dak!Indien er storingen voorkomen lossen wij dit op. Klanten kunnen exclusief gebruik maken van de 24/7 storingsdienst.

Ook interessant

Share this post

Laat een reactie achter